Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri
Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri
Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri burada... Domagoj Vida için Everton'dan dev bir teklif geldi, son kararın kısa süre içinde verilmesi bekleniyor. Fulham'la görüşen Fabri'nin yerine kaleci bulundu. Kara Kartal için Yaya Toure iddiası geldi

VİDA İÇİN 22 MİLYON EURO

Premier Lig ekibi, Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvat futbolcu için Beşiktaş'a 22 milyon euro teklif etti. Transferde bombaları üst üste patlatan İngiliz kulübü, Domagoj Vida için daha önce siyah-beyazlılara yaptığı 18 milyon euroluk teklifi artırarak, Everton ve Liverpool’un önüne geçti. West Ham’ın 22 milyon euronun büyük bölümünü peşin ödemeye hazır olması nedeniyle Kartal’ın teklife çok sıcak baktığı belirlendi.
Dünya Kupası’nda final oynayan Hırvatistan Milli Takımı’nın forması altında sergilediği başarılı performansla Beşiktaş’ın gururu olan Domagoj Vida için İngiliz kulüpleri kesenin ağzını açtı. Everton ve Liverpool’un ardından 29 yaşındaki stopere talip olan West Ham United’ın, Beşiktaş’a geri çevrilmesi zor bir teklif yaptığı ortaya çıktı.
Jack Wilshere ve Felipe Anderson başta olmak üzere transferde bombaları üst üste patlatan İngiliz ekibi, Vida için daha önce Beşiktaş’a yaptığı 18 milyon euroluk teklifi son olarak 22 milyon euroya yükseltti. Bu teklifiyle Everton ve Liverpool’u geride bırakan West Ham United, siyah-beyazlılardan kısa süre içinde karar vermesini istedi. Liverpool ile 21 milyon euroluk bir bonservis bedeli üzerinden pazarlık yapan Beşiktaş’ın, West Ham United’ın paranın büyük bölümünü peşin ödeyecek olması nedeniyle bu kulübe daha sıcak baktığı belirlendi.
Gönderdiği oyunculardan gelecek parayla ilk etapta personel ve futbolcuların maaşlarını ödemenin yanı sıra transfer yapmayı da planlayan siyah-beyazlı kulüp, Vida’nın satışından elde edilecek gelirle Teknik Direktör Şenol Güneş’in tüm taleplerini karşılamaya çalışacak. Beşiktaş kısa süre içinde sağ bek, 10 numara ve golcü transferlerini bitirecek.
Bu arada bugün Beşiktaş kampına gelmesi beklenen Başkan Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Şenol Güneş ile buluşacak. Başkan Orman ve Güner zirvede başta Vida’nın olası satışı olmak üzere transferdeki gelişmelerle ilgili Güneş’le görüş alış verişinde bulunacak.
Beşiktaş’ın geçen sezon ara transferde Dinamo Kiev’den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Dünya Kupası’ndaki başarılı performansıyla değerini katladı. Hırvatistan formasıyla 6 maçta ilk 11’de sahaya çıkan ve 1 gole imza atan 29 yaşındaki oyuncu transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. İngiliz kulüplerini peşine takan Vida’nın Beşiktaş’la 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. (Milliyet)

ZULJ'E 4 MİLYONLUK TEKLİF

Anderson Talisca'nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara transferi için çalışan Beşiktaş'ta Peter Zulj ön plana çıkmış durumda... Avusturya basını, Sturm Graz formasını giyen 25 yaşındaki yıldız için Beşiktaş'ın 4 milyon Euro teklif ettiğini yazdı. Transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Zulj, "Menajerim bazı kulüplerle görüşme halinde. Transfer için bonservis ücreti belirleyici olacak. Hocamız Heiko Vogel ile de görüştüm. Kulübüm önümü kesmeyeceğini söyledi" ifadesini kullandı.

ROTA DEĞİŞTİ

Sezon bitiminde bir orta saha, bir forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ta stoperlerin satılması, mevcut santrforlara da alıcı çıkmaması nedeniyle transfer rotası değişti. Buna göre Kartal'ın transfer harekatı bu 5 muhtemel madde üzerinden yürüyecek...

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (18 Temmuz 2018)
1- Vida satılıp, Atiba sözleşme yenilerse kadroya 1 yeni stoper eklenecek ve bu isim maliyet açısından bedava ya da kiralık gelecek.

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (18 Temmuz 2018)
2- Vida satılır, Atiba sözleşme yenilemezse kesinlikle 2 yeni stoper alınacak ve biri üst düzey olacak.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski