HTC U12 Life ortaya çıktı

HTC U12 Life ortaya çıktı

HTC U12 Life ortaya çıktı
HTC U12 Life ortaya çıktı
HTC’nin üzerinde çalıştığı yeni telefonu HTC U12 Life ilk kez somut bilgilerle sızdırıldı. İşte cihaza ait beklenen orta seviye özellikler!

Geçen yıl tanıtılan, U11’in uygun fiyatlı versiyonu U11 Life’ın ardından yeni nesil yolda! Son raporlara göre HTC, Imagine Life kod adıyla bir telefon üzerinde çalışıyor ve “Imagine” kod adı U12’ye ait! Bu yılın modeli de aynı amaca hizmet edecek ve bu bağlamda kırpılmış özellikler bizi karşılayacak.

Gelen ilk bilgilere göre akıllı telefon 6 inçlik Full HD+ 18:9 bir ekranla gelecek. Bu ekran boyutu ve oranıyla U12+ ise aynı fakat ekran çözünürlüğünde düşüş mevcut. Performans kısmında ise Snapdragon 636 yongasetiyle 4 GB RAM‘in görev alacağını görüyoruz. Bunlarla birlikte 64 GB‘lık dahili depolama ve microSD kart girişi de bulundurulacak.

Cihazın kamerası da oldukça iddialı gözüküyor. 4K kayıt yapabilen 16 + 5 MP‘lik çift arka kamera kurulumu ve 13 MP‘lik tek ön kamera yer alacak. 3600 mAh’lik pil gücü dikkat çekerken, yeni modelin halefinde olduğu gibi su geçirmez olarak geleceğini düşünüyoruz.

Fiyatla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak U11 Life’ın 350 dolarlık fiyatla satışa başladığını hatırlatalım.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski