Melih Gökçek'ten o haberin ardından sert tepki

Melih Gökçek'ten o haberin ardından sert tepki

Melih Gökçek'ten o haberin ardından sert tepki
Melih Gökçek'ten o haberin ardından sert tepki
9 ay önce görevinden ayrılan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, isminin Kurtuluş Dinlenme Parkı tabelasından kaldırılması ile ilgili haberin ardından Twitter'da tepki gösterdi. Gökçek, "Adımın parklardan kaldırılmasına değil, bunun belediyede çalışan birisi tarafından gazetelere verilmesine canım sıkıldı" dedi
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, isminin bazı parklardan silindiği haberleriyle ilgili olarak belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Adnan Yuva'yı suçladı. Gökçek, Twitter hesabından, "Teşekkürler Adnan. Görevini yapmakta gecikmiştin" diye tepki gösterdi.

Başkentteki bazı parklardan isminin kaldırılmasıyla ilgili olarak basına yansıyan haberlerin ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediyede görev yapan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Adnan Yuva'yı suçladı.

Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gökçek, "Teşekkürler Adnan. Görevini yapmakta gecikmiştin. Medyaya telefon açıp, tek tek haber verdiğin için teşekkür ediyorum" dedi.

Gökçek, bir başka Twitter mesajında ise "Adımın parklardan kaldırılmasına değil, bunun belediyede çalışan birisi tarafından gazetelere verilmesine canım sıkıldı" dedi.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski