Türkiye Yeni Havalimanı Dünyada Ses Getirecek

Türkiye Yeni Havalimanı Dünyada Ses Getirecek

Yeni havalimanının tanıtımı için yarışacaklar

Türkiye Yeni Havalimanı Dünyada Ses Getirecek
Türkiye Yeni Havalimanı Dünyada Ses Getirecek
İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20-23 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde bugüne kadar dünyada eşi benzeri görülmemiş bir yarışa ev sahipliği yapması için çalışılıyor
Formula-1 aracı, SoloTürk ve THY uçağı, hızlı spor otomobiller, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun kullanacağı Kawasaki H2R model motosikletin aynı anda yarışması için çalışma yapılıyor. Çok sayıda yabancı gazetecinin de izleyeceği yarış planlandığı gibi gerçekleşirse Türkiye ve İstanbul Yeni Havalimanı’nın dünyaya tanıtımına da önemli katkı sağlayacak.

İlk etabı 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın izleyeceği bir yarışa da ev sahipliği yapması planlanıyor. Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında ziyaretçilerini 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda karşılayacak.

Festivalde birçok etkinlik yapılacak. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Kenan Sofuoğlu dev bir yarış için çalışıyor. Yarış gerçekleşmesi halinde Türkiye’nin ve İstanbul Yeni Havalimanı’nın dünyaya tanıtımına da büyük katkı sağlanacak. İstanbul Yeni Havalimanı’nda, sayısız motosiklet şampiyonluğu bulunan Sofuoğlu’nun kullanacağı motosiklet, Formula-1 aracı, hızlı spor otomobiller, SoloTürk ve THY uçağı ile aynı anda yarışması planlanıyor.

“TÜRKİYE'NİN DÜNYADA REKLAMI OLACAK"

Festvial için büyük bir çalışma içinde olan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “Festivalin açılışında büyük sürprizlerimiz olacak. Bunlardan bir tanesi dünyanın en hızlı süper arabaları burada yer alacak.Türkiye’nin bütün dünyada reklamı olacak” dedi.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski