Dayakçı Bakıcının Feci Sonu

Dayakçı bakıcıya 6 ayda 7 yıl hapis cezası verildi!

Dayakçı Bakıcının Feci Sonu
Dayakçı Bakıcının Feci Sonu
Amasya'da 3 yaşındaki K.B.B'ye bakıcılık yaparken şiddet uygulayan ancak çocuğun dedesi tarafından suçüstü görüntülenen Fadime Y. yargılandığı mahkemece 'eziyet' suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı. K.B.B'nin anne ve babasının bakıcıya karşı açtığı dava 6 ayda sonuçlandı. Karar sonrası Anne Alev B., "Türk adaletine her zaman güveniyordum; bu kararla adalet yerini buldu" dedi.
Amaysa'nın Merzifon ilçesinde bir fabrikada işçi olarak çalışan 5 yıllık evli Özgür B. (35) ile ilçe belediyesinde işçi olarak çalışan Alev B.'nin (33) çocukları K.B.B.'ye (3), geçen yıl ekim ayından itibaren Fadime Y. (54) evde bakıcılık yapmaya başladı. Hafta sonu evinde temizlik yapan Alev B., çocuğunun mama sandalyesi altında bir tutam saç buldu. Çocuğunun saçının çekilip koparıldığından şüphelenen Alev B. ertesi gün bakıcıya saç tellerini sordu, ancak 2 çocuk annesi Fadime Y. kaçamak cevaplar verdi.

EVE SES KAYIT CİHAZI KOYDU

DHA'da yer alan habere göre bunun üzerine Alev B., ertesi gün eve ses kayıt cihazı yerleştirdi. Kaydı dinlediğinde çocuğunun ağlama seslerini duyan anne şüphelerini babası Çelebi ve annesi Nurhayat Ekim'e anlattı. Alev B., sabah işe gittikten sonra anne ve babasına anahtarı vererek dış kapıdan evi dinlemelerini, çocuğun ağlaması halinde de içeri girmelerini söyledi.

BÜYÜKBABA DAYAĞI KAMERAYLA KAYDETTİ

Kapıda evi dinlemeye başlayan Çelebi Ekim, gelen seslerden bakıcının torununa şiddet uygulandığını anlayınca, cep telefonunun kamerasını açarak içeri girdi. Bakıcı Fadime Y.'yi torununu terlikle döverken yakalayan Çelebi Ekim, o anları kayda aldı, ardından da kızı ve damadına haber verdi. Aile kamera görüntüleriyle birlikte polise şikâyette bulundu. Gözaltına alınan Fadime Y. Merzifon Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Amasya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski