Vahşi Anne Çocuklarını Neden Katletti

Anne vahşetinin sebebi ortaya çıktı

Vahşi Anne Çocuklarını Neden Katletti
Vahşi Anne Çocuklarını Neden Katletti
Adana'da 3 çocuğunun başlarını bıçakla kesip intihara kalkışan annenin tedavisi sürüyor. Genç kadının, "Ben intihar edecektim, benden sonra onlar da rezil olmasınlar diye çocukları kestim" dediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, 21 Ekim’de merkez Yüreğir’e bağlı Geçitli Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; Selma Cice (26) sabah eşi tarlaya gidince pencereleri kapatıp tüm kapıları da kilitleyerek çocukları evin koridorunda sırasıyla 6 yaşındaki oğlu Mahmut, 9 yaşındaki kızı Semanur ve 11 yaşındaki Mehmet Emin Cice’nin boğazını keserek kafalarını vücudundan ayırarak öldürdü.

İHA'nın haberine göre, çocuklarının cansız bedenine bakıp, aynı bıçakla bileklerini keserek intihara kalkışan Selma Cice, aşırı kan kaybedince bayılıp kaldı. Evdeki vahşet, tarladan dönen Cabbar Cice’nin, içeriden yanıt alamayınca mutfağın demir şebekesini çıkartıp pencereyi kırdıktan sonra mutfak kapısını da kırmasıyla ortaya çıktı. Komşularda eve gelerek babayı uzaklaştırıp, sağlık ekiplerine haber verdi. Annenin yaşadığı tespit edilerek Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Çocukların cenazesi ise adli tıp kurumunda otopsi yapıldıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski