Flaş Haber - Ünlü İş Adamını İnfaz Ettiler

Son dakika... Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin öldürüldü


Flaş Haber - Ünlü İş Adamını İnfaz Ettiler
Flaş Haber - Ünlü İş Adamını İnfaz Ettiler
Son dakika... Crispino giyim mağazalarının sahibi işadamı Ali Rıza Gültekin, İstanbul Beşiktaş'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü. Gültekin'in kurşun yağmuruna tutularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis olayla ilgili olduğunu düşündüğü 3 şüpheliyi arıyor. İşadamı Gültekin, 2015 yılında da Beykoz’da silahlı saldırıya uğramış, yara almadan kurtulmuştu
Beşiktaş Balmumcu’da bir binanın 4’üncü katında 22:40 sıralarında meydana gelen olayda Crispino giyim mağazalarının sahibi işadamı Ali Rıza Gültekin, yeni açılmak üzere olduğu iddia edilen bir dernekte silahlı saldırıya uğradı.
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığına göre, Crispino giyim mağazalarının sahibi işadamı Ali Rıza Gültekin, kurşun yağmuruna tutuldu.

İşadamı kanlar içinde yere yığılıp hayatını kaybetti. Şüpheliler olay yerinden hemen kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Yapılan ilk incelemede işadamının kafasında ve vücudunun birçok yerinde kurşun girişi olduğu belirlendi.

Beşiktaş Balmumcu’da bir binanın 4’üncü katında 22:40 sıralarında meydana gelen olayla ilgili önemli ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. 

3 ŞÜPHELİ ARANIYOR
Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli 3 kişinin kaçtığını tespit etti. Kimlikleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Olayın neden kaynaklandığı, şüphelilerin yakalanmasından sonra ortaya çıkacak. Olayın gerçekleştiği yerin kaçak bir kumarhane mi, yoksa resmi bir dernek mi olduğu araştırılıyor. 

ARACINA YAPILAN SALDIRIDAN YARA ALMADAN KURTULMUŞTU
Ali Rıza Gültekin, 2015 yılında Beykoz'da lüks otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğramış ve saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Gültekin ayrıca futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi'nde yattıktan sonra 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.

2012’DE SATIN ALMIŞTI
İşadamı Gültekin, 2012'de satın aldığı erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı. Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti.

ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI
İş adamı Ali Rıza Gültekin'in (57) cenazesi incelemelerin sona ermesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ailesi de olay yerine gelerek incelemelerin tamamlanmasını bekledi. Polis ekipleri Gültekin'in aracında da incelemelerde bulundu.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski