AK Parti 'nin Kongresi Ne Zaman Saat Kaçta

AK Parti 'nin Akparti  Kongresi Ne Zaman, Saat Kaçta?

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için geri sayım başladı. Kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak. Vatandaşlar heyecanla kongreyi beklerken "AK Parti kongresi ne zaman, hangi tarihte?" sorusu gündem olmuş durumda... İşte ayrıntılar.
AK Parti 'nin  Kongresi Ne Zaman, Saat Kaçta?
Akparti Kongre Tarihi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi için nefesler tutuldu.. Kongrede slogan "Türkiye için güven ve istikrar" olarak belirlenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak. Kongreye az bir süre kala "AK Parti kongresi ne zaman, hangi tarihte?" soruları gündemde..

AK PARTİ KONGRESİ NE ZAMAN? 

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 
24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Kongre saat 10.00'da başlayacak.

7. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE 

2019'un Aralık ayında başlayan 7. Olağan Kongre sürecine tüm dünyada etkili olan Kovid-19 salgını nedeniyle bir süre ara verildi. Vaka sayılarının azalmasıyla maske, mesafe ve temizlik koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişinin katılımıyla il ve ilçe kongrelerine devam edildi. Şubat 2021 ayında tamamlanan il kongreleri sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 il kongresine bizzat katılım sağladı, diğer il kongrelerine ise canlı bağlantı yaptı. 24 Şubat 2021'deki İstanbul İl Başkanlığı kongresi ile kongre süreci tamamlanmış oldu
-------------------------------------------------------------------- 


Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski