çocukların önünde dehşet! eşini ve baldızını bıçakladı


Çocukların gözü önünde dehşet saçtı! Sokak ortasında eşini ve baldızını bıçakladı


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Erzurum'da Mehmet Habib G. adlı şahıs, 3 yıldır ayrı yaşadığı karısını ve baldızını çocuklarının gözü önünde bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. Saldırı anı ise anbean kameralara yansıdı.

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'ndeki oto sanayi sitesinde meydana gelen olayda, yaklaşık 3 aydır ayrı yaşayan Mehmet Habib G. ile eşi Yıldız G., yolda karşılaşınca tartışma çıktı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE SALDIRIP KAÇTI

Tartışma sırasında Mehmet Habib G., yanındaki bıçağı çıkarıp, çocuklarının gözü önünde eşine saldırdı. Mehmet Habib G., eşi Yıldız G. ile araya girmeye çalışan baldızı Ayşe A.'yı bıçaklayıp, kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kardeş gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Yıldız G. ile Ayşe A.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.                                                                                                  


SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 3'ü aile içi şiddet olmak üzere 6 suç kaydı olan Mehmet Habib G.'yi yakalayarak gözaltına alındı. Bu arada olay, çevredeki evlerden birinde oturan kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.


Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski