Açık cezaevi izinleri uzatıldı

Açık cezaevi izinleri uzatıldı



Açık cezaevi izinleri ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Açık cezaevi izinleri hakkında Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından duyuru yayımlanmıştı. Bu duyuru ile de izinlerin biteceği tarih netlik kazanmıştı. Konu ile ilgili son açıklama Cumhurbaşkanı tarafından yapıldı. Peki, Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? 

Pandemi nedeniyle 15 Nisan 2020'de açık cezaevlerinden evlerine gönderilen mahkûmların salgın izni yakın zaman sonra sona erecek. Yeniden cezaevine gitmek istemeyen mahkûmlar ve aileleri, söz konusu iznin uzatılıp uzatılmayacağını öğrenmek istiyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı son açıklamada bugün yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda konunun gündeme geleceğini duyurmuştu.

AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZAYACAK MI?


Koronavirüs pandemisi nedeniyle bugüne kadar 12 defa uzatılan açık Cezaevi izinleri 31 Mayıs’ta son bulacaktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "31 Mayısta sona eren açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinlerini, 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıyoruz." dedi.



--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekleriz.

Daha yeni Daha eski