Erdoğan'dan Çok Ağır Tepki

Başkan Erdoğan'dan 6 yaşındaki kız çocuğuna istismar olayına Ağır tepki: Tam bir FACİADIR

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair kritik açıklamalarda bulundu. 
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar olayına sert tepki gösteren Başkan Erdoğan, “13 yaşında nişan, 14 yaşında evlilik gibi bir durumu kabul edebilmemiz asla mümkün değildir. Daha küçük yaştaki istismar iddiaları tam bir faciadır” ifadelerini kullandı.
Kabine Toplantısı sonrası konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan 6 yaşındaki çocuğun evlendirilerek cinsel istismara maruz bırakıldığı olaya ilişkin sert tepki gösterdi.

"TAM BİR FACİADIR"

14 yaşında evlilik gibi bir durumun asla kabul edilebilir olmadığını belirten Başkan Erdoğan, "Daha küçük yaştaki istismar iddiaları tam bir faciadır" ifadelerini kullandı.

"KABUL EDEBİLMEMİZ ASLA MÜMKÜN DEĞİL"

Şu ana kadar gerekli çalışmaların yapıldığının altını çizen Başkan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Arkadaşlarımız gereken çalışmaları yaptı ancak bunları görmezden gelen bir muhalefet söz konusu. Her şeyden önce günümüz şartlarında 13 yaşında nişan, 14 yaşında evlilik gibi bir durumu kabul edebilmemiz asla mümkün değildir
"Daha küçük yaştaki istismar iddiaları tam bir faciadır. Mağdur, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza başvurduğu andan itibaren kurumlarımız bu konuyu sahiplenmiştir. İçişleri Bakanlığımız tarafından yürütülen soruşturmanın ardından konu yargıya intikal etmiştir. Bu aşamada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız avukat temin etmiştir. Dava ile ilgili ilk duruşmanın yakında yapılması bekleniyor."
Erdoğan'dan Çok Ağır Tepki
Recep Tayyip Erdoğan 



------------------
Haber (Elazığ Haber) | Google SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

Yorumlarınızı bekleriz.

  1. Başkan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair kritik açıklamalarda bulundu.
    6 yaşındaki kız çocuğuna istismar olayına sert tepki gösteren Başkan Erdoğan, “13 yaşında nişan, 14 yaşında evlilik gibi bir durumu kabul edebilmemiz asla mümkün değildir. Daha küçük yaştaki istismar iddiaları tam bir faciadır” ifadelerini kullandı

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski